0

Чохол до планшета ALLDOCUBE iPlay 30 (AC-102480)

Код товара: 102480
450 грн. 380 грн.
  • В наявності: на складі в Україні
  • Нова Пошта: Відправимо в день оформлення замовлення
  • Кур'єр на вашу адресу: Доставка наступного дня з 11:00
Оформить в КредитМаркет
Аксессуары :
Діагональ:
10.5" дюймів
Колір:
Сірий
Матеріал:
поліуретан
Розміри, мм:
259*160*8.4 мм

Сумісність: ALLDOCUBE iPlay 30 (AC-102480)

Рекомендовані товари

Оригінальний Чохол до планшета ALLDOCUBE iPlay 30 (AC-102480)

Виконаний в лаконічному та благородному дизайні чохол ALLDOCUBE, є ідеальним захистом вашого планшета моделі: iPlay 30 від потертостей, відколів, подряпин і пилу.

Виготовлений чохол із зносостійкого і вологостійкого матеріалу, на якому не залишаються відбитки від пальців, при необхідності легко очищається. Вдале поєднання компонентів з міцного поліуретану, силікону і пластика, в результаті чого чохол приємний на вид і на дотик, не ковзає в руках і не має запаху.

Всі технічні отвори під кнопки, камеру або гарнітуру виконані ідеально за розміром і розташуванням спеціально для моделі планшета ALLDOCUBE iPlay 30. Усередині чохол має міцну прозору силіконову основу, яка надійно фіксує планшет по всьому периметру, в результаті чого планшет не ковзає, чи не випадає і захищений з усіх сторін. Внутрішня рамка чохла, в яку вставляється планшет, виготовлена ​​з міцного силікону. Силіконова рамка має на кутах підвищену міцність для захисту планшета при падінні.

Всередині передньої заглушки чохла є міцна поліуретанова вставка. Зовнішня частина чохла темно-сірого кольору з текстурної поверхні.

Чохол також виконує функцію підставки для планшета. Використовуючи чохол, планшет можна встановлювати під різними кутами нахилу. Одним рухом чохол трансформується в горизонтальну підставку, що дозволяє зручно розташувати планшет на будь-якій поверхні та звільнити руки.

Список сумісних пристроїв: ALLDOCUBE iPlay 30

Аксессуары
Діагональ 10.5" дюймів
Колір Сірий
Матеріал поліуретан
Розміри, мм 259*160*8.4 мм

Аксесуари до планшета ALLDOCUBE iPlay 30

Back to Top