0

Планшет ALLDOCUBE X Neo NEW (4/64GB) LTE/GPS (AC-102399)

Код товара: 102399
11000 грн. 10380 грн.
  • В наявності: на складі в Україні
  • Нова Пошта: Відправимо в день оформлення замовлення
  • Кур'єр на вашу адресу: Доставка наступного дня з 11:00
Оформить в КредитМаркет
Основні характеристики :
Екран:
10.5" (26.7 см) Super AMOLED
Процесор:
Qualcomm® Snapdragon™ 660 AIE
Оперативна пам'ять:
4 ГБ
Обсяг накопичувача:
64GB
Відео:
Adreno™ 512 Gaming

Екран 10.5" Super AMOLED (2560x1600) / Qualcomm® Snapdragon 660 (2.2 ГГц) / RAM 4 ГБ / 64 ГБ вбудованої пам'яті + microSD / 4G / LTE / Wi-Fi 5ГГц / Bluetooth 5.0 / WebCam: 8 Мп/5 Мп / GPS / АКБ 3.8V/7700mAh / Android 9.0 / 491 г / металік срібло-білий.

Рекомендовані товари

Технічні характеристики: Планшет ALLDOCUBE X NEO NEW

Діагональ екрану:
10.5" дюймів (26.7 сантиметрів)
Роздільна здатність матриці:
2560x1600 кількість точок (пікселів) (PPI 234)
Тип матриці:
SUPER AMOLED - глянцевий (+anti-glare gloss)
Процесор:
Qualcomm® Snapdragon™ 660 AIE, тактова частота: 2.20 GHz
Об'єм оперативної пам'яті:
4 ГБ
Обсяг вбудованої пам'яті:
64 ГБ
Додатковий обсяг пам'яті:
підтримує MicroSD Card up to 512GB
Графічний адаптер:
Qualcomm Adreno™ 512
Бездротові можливості:
Dual SIM 4G LTE, Dual Band Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac (2.4 / 5.0 GHz) / Bluetooth 5.0 / GPS BDS/Galileo + ГЛОНАС + A-GPS
Батарея (АКБ)3.8V/7700mAh (Type-C 18W QC3.0 Fast charging)
Операційна система:
Android 9.0 Pie
Клавіатура:
Українська розкладка клавіатури (клавіатура не входить в комплект і купується окремо)
Вебкамери:
Фронтальна: 5 МП; Тилова: 8 МП;
Роз'єми і порти введення-виведення:
1 × USB Type-C, OTG, (QC3.0 Швидка зарядка), Слот для SIM-карти, Роз'єм 3.5 мм, Pogo pin 7pin Підтримка зовнішньої клавіатури.
Додатково:Автоматичний режим яскравості, режим захисту очей, режим читання, вбудований стереомікрофон, вбудовані стереодинаміки.
Сенсори та додаткові функції:
Gravity sensor, Light sensor, Distance sensor, Hall effector, Gyro, Vibro Motor, FM.
Матеріал корпусу та екрану:
Метал: Алюміній, суцільнометалевий корпус. Екран: скло.
Колір:
сірий металік
Габарити:
245.9mm * 175.4mm * 7.2mm
Вага:
491 г.
Гарантія:
12 місяців в Україні (список сервіс-центрів в Україні вказано в гарантійному талоні)
Комплект поставки:
Планшет, Адаптер живлення, Документація: Гарантійний талон, товарний чек.
Країна/Виробник:
Китай/ALLDOCUBE Factrory

Alldocube X Neo нова модель планшета від Alldocube, яка є флагманом бренду і виділяється як з усього модельного ряду Alldocube, так і з моделей інших провідних китайських виробників: Chuwi, Teclast, Onda.

Слід зазначити, що Alldocube X Neo це upgrade більш ранньої моделі Alldocube X. Хоч зовні вони і не відрізняються, але начинка зазнала значних поліпшень.

Комплектація і зовнішній вигляд:

    Розміри X Neo складають 243,6 * 173,1 * 6,9 мм, а вага 497 г. Перше, що привертає увагу в Alldocube X Neo це дуже тонкий алюмінієвий корпус. Планшет дуже зручно лежить в руках. Попри тонкий корпус, X Neo досить міцний на вигин.

    Якість збирання корпусу на висоті, абсолютно не поступається конкурентам зі славетних брендів з набагато високими цінниками. У базову комплектацію Alldocube X Neo входить: оригінальний зарядний пристрій, кабель Type C, шпилька для відкриття лотка для SIM карт, документація. Додатково Alldocube X Neo може комплектуватися оригінальним чохлом клавіатурою або звичайним чохлом.

    При використанні оригінальної клавіатури Alldocube X Neo трансформується в компактний, легкий і продуктивний нетбук з чудовим екраном. Задня панель Alldocube X Neo виконана з алюмінієвого сплаву і має світло-сріблястий колір. Посередині в верхній частині задньої панелі розташована задня камера з роздільною здатністю 8Мп.

    Поверхня задньої панелі матова з закругленими краями, тому планшет не ковзає. Рамка навколо екрану пластикова білого кольору. Посередині вгорі на лицьовій панелі розташована 5Mп передня камера і поруч датчик освітленості. Права та ліва рамки навколо екрану завужені. У них симетрично розташовані два стереодинаміки. Звук гучний і чіткий.

    На правому торці зверху вниз розташовані: кнопка харчування, кнопка регулювання гучності. На лівому торці розташовані: роз'єм для навушників jack 3.5 мм, порт TypeC і слот для SIM карт і карт microSD.

Екран:

    Однією з головних особливостей Alldocube X Neo - екран. Alldocube X Neo оснащений приголомшливою 10,5-дюймової Super Amoled матрицею виробництва Samsung.

    У порівнянні з IPS-панеллю, AMOLED матриця дає більш глибокий, насичений чорний колір і значно більшу контрастність. Екран 2K (2560 * 1600), щільність 287 пікселів на дюйм.

    За рахунок SUPER AMOLED технології дисплей Alldocube X Neo має чудову точну передачу кольору, дуже насичені кольори та великий запас яскравості, який дозволяє користуватися планшетом навіть при яскравому денному освітленні, коли звичайні IPS дисплеї помітно тьмяніють.

    Екран дійсно радує око і причепитися ні до чого. 

Продуктивність:

    Ще однією ключовою особливістю, а також головним апгрейдом є процесор AIE Qualcomm Snapdragon 660, яким переоснастили попередню модель Alldocube X.

    Процесор Snapdragon 660 має 4 ядра Cortex-A72 з тактовою частотою 2,2 ГГц і 4 ядра Cortex-A53 з тактовою частотою 1, 8 ГГц. У парі з ним працює графічний процесор Adreno 512. У порівнянні з 28-нм процесором MediaTek 8176, який використовувався в Alldocube X, це серйозне оновлення. Внутрішнє сховище пам'яті типу eMMc 5.1 має обсяг 64 Гб.

    Тести швидкості роботи з внутрішньою пам'яттю, дали результати на рівні більш дорогих планшетів класу, таких як Samsung Galaxy Tab S5e. При необхідності обсяг сховища можна збільшити ще на 256Gb за рахунок використання карти пам'яті. Об'єм оперативної пам'яті складає 4 Гб. В якості операційної системи в Alldocube X Neo використаний Android 9 Pie.

    В цілому планшет працює плавно та чуйно, з легкістю справляється з усіма повсякденними завданнями: серфінг в інтернеті, робота з месенджера, прослуховування аудіо, перегляд картинок і відео якістю в 4k.

    Alldocube X Neo підійде і для більшості сучасних ігор, включаючи великовагові Asphalt 9 і PUBG. У AnTuTu планшет набирає близько 184 000 балів.

    Ще одним оновленням в Alldocube X Neo стала поява 4G / 3G модуля з можливістю здійснення телефонних дзвінків, що додатково розширює функціонал планшета і дозволяє при необхідності використовувати планшет для дзвінків і користуватися мобільним інтернетом.
Високу швидкість передачі даних забезпечує дводіапазонний Dual WiFi модуль працює на частотах 2.4GHz / 5.0GHz і підтримує стандарти 802.11 a / b / g / n / ac. Також планшет підтримує Bluetooth 5.0.

    Alldocube X Neo при необхідності може забезпечувати точне позиціювання на місцевості шляхом підтримки відразу кількох систем навігації: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo.

Автономність:

    Alldocube X Neo оснащений батареєю ємністю 7700mAh, що забезпечує планшету час безперервного відтворення потокового відео 11 годин (50% яскравості екрану).

    Повний заряд батареї займає всього близько 3,5 годин. Alldocube X Neo підтримує швидку зарядку Qualcomm 18W QC 3.0. Зарядка акумулятора ємністю 7700 мАг займає близько 2,5 - 3 годин.

Підсумки:

Alldocube X Neo модель, яка покликана конкурувати в більш дорогому ціновому сегменті й володіє для цього всіма необхідними характеристиками:
1. Відмінна якість збірки, дизайн і матеріали корпусу.

2. Яскравий, чіткий і контрастний Super Amoled дисплей від Samsung.

3. Висока продуктивність.

4. Підтримка 4G мобільного інтернету, SIM карт і карт microSD.

5. Містка батарея з підтримкою функції швидкого заряду.

6. Підтримка контактної клавіатури.

7. Підтримка декількох навігаційних систем.

    За рахунок відмінного екрана Alldocube X Neo принесе справжнє задоволення власнику від перегляду відео та іншого мультимедіа контенту.

    При цьому продуктивність планшета дозволяє використовувати його як ігровий девайс, який потягне більшість сучасних навіть великовагових ігор.

    Використання оригінальної клавіатури трансформує Alldocube X Neo в інструмент для роботи або навчання. Наявність 4G модуля розширює зону використання планшета не обмежуючи наявністю WiFi.

    При подорожах або переміщенні на незнайомій місцевості буде до речі підтримка відразу декількох систем навігації.

    Планшет має преміальний дизайн, матеріали і якість збірки. Знайти альтернативу Alldocube X Neo в його цінової категорії буде складно.


Основні характеристики
Екран 10.5" (26.7 см) Super AMOLED
Процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660 AIE
Оперативна пам'ять 4 ГБ
Обсяг накопичувача 64GB
Відео Adreno™ 512 Gaming
Зв'язок 4G/LTE / GPS / Wi-Fi / BL

10.5, Super AMOLED, 2560×1600, LTE, GPS, RAM-4GB

Back to Top